معرفی پست برق GIS
این ویدئو مختص پست برق GIS است که در آن همراه مهندس حسینی شده و نگاهی دقیق به تمام اجزاء آن خواهیم داشت.
پستهای (GIS (Gas-Insulated Substation را میتوان یکی از نوآوریهای کاربردی در عرصه توزیع برق دانست، چراکه در آینده با حضور چشمگیر این پستها شهرها و مناطق توزیع برق زیباتر از قبل خواهند شد.
پستهای GIS چهرهای جدید از مدل متداول امروزی پستهای توزیع برق – (AIS (Air-Insulated Substation میباشند که به دلیل قابلیتهای خوبی که داشتهاند، توانستهاند نظر فعالان حوزهٔ تولید و توزیع برق را به خود جلب کنند هرچند که همچنان از لحاظ مالی برای تجارت دلچسب نمیباشند.
یک پست معمولی را تصور کنید که در آن عایق، هوا است (پستهای امروزی – AIS)، اگر بتوانیم بین تمام ادوات برقی عایقی از نوع گاز SF6 ایجاد کنیم یک پست GIS خواهیم داشت که از لحاظ فضای اشغال شده تنها ۱۰٪ فضای پستهای قدیمی را نیاز دارد! و از طرفی کاملاً سرپوشیده بوده و نسبت به بیرون و تغییرات جوی و حتی برخی از پدیدههای جوی مانند کرونا و … درامان است، همچنین فضای موردنیازش را میتوان در زیرزمین ساخت و از دید عموم نیز مخفی ماند؛ این مورد بهخصوص در مناطق حساس مانند پالایشگاهها که احتمال اشتعال بالاست بسیار کاربردی میباشد (زیباسازی فضای شهری را نیز ذکر کردیم).
از دیگر موارد خوب پست GIS نصب و راهاندازی سریع آن است زیرا در محل، تنها قطعات به یکدیگر متصل میشوند و مکان موردنظر نیز تنها باید استانداردهای ضروری را داشته باشد (برخلاف پستهای AIS که زیرساخت های بسیار زیادی نیاز دارد)، از لحاظ امنیت پست و کارکنان نیز، پست GIS ضریب اطمینان بالاتری نسبت به پست AIS دارد.
با این توضیحات اجازه دهید به سراغ ویدئو برویم و با این پست برق آشنا شویم.
در این ویدئو با؛ CVT، B خط ۲۳۰ کیلوولت، تابلو اینکامینگ (Incoming)، باسبار، باس کوپلر، مشاهده حالات Remote و Local، دریچه انفجار در GIS، مرزهای گاز SF6، سکسیونر ارت، برقگیر و … آشنا خواهید شد.
دورههای آموزشی مرتبط با پست برق GIS در ادامه آورده شدهاند
شرکت در دوره نقشه خوانی تابلوهای LV, MV
شرکت در دوره رله و حفاظت زیمنس
شرکت در دوره تست تجهیزات پست، عملی و تئوری
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.
فیلم عالی بود ولی توضیحات بسیار ضعیف.مثلا در Gisاز CVTاستفاده نمیشه و از PTیاVTاستفاده میشه و یا اینکه توضیح دهنده میتونست از روی شماره سکسیونرهای متصل به باسبار میتونست متوجه بشه از طریق۸۰۵۴ باسبار شماره ۲(نه باسبار پایینی)برقدار میشه.من تا ۵دقیقه ازش نگاه کردم دیدم توضیح دهنده خودش اولین باره GISدیده و مطلب مفیدی برای توضیح نداره.در هرصورت تشکر بابت زحمتی ک کشیدی