کتاب نصب پست کمپکت
- آپدیت شده در :
- بدون دیدگاه
در میان تمام تجهیزات و بخش های متفاوت در صنعت برق، واحدهای کاری در سمت توزیع به دلیل اینکه با کاربر نهایی (End User) در تماس هستند بیشترین تغییرات را دارا می باشند (علت آن تغییرات و تنوع سریع مشترکین است) به همین دلیل سعی شده در مواردی که سرعت عمل و البته هزینه کم مدنظر است از پست های پیش ساخته (کمپکت) استفاده شود.
چرا پست کمپکت
كم كردن فضای پست های 20KV با توجه به كمبود و گرانی زمین و همچنین زیاد بودن هزینه های ساختمانی به یكی از مسائل قابل تامل در قسمت توزیع برق تبدیل گردیده است. لذا شركت های طراحی و ساخت پست در حال حرکت به سمت و سوی پست های ارزان و البته کوچک کمپکت هستند.
مزایای پست کمپکت
كاهش هزینه های ساختمانی
سهولت در بهره برداری
سرعت عمل در نصب و راه اندازی
قابلیت نصب در مكان های عمومی و در دسترس
قابلیت نصب كنترل از راه دور
مشخصات پست کمپکت
بدنه این پست ها از ورقهای گالوانیزه ساخته و به روش الكترواستاتیك رنگ آمیزی می گردد، شاستی این پستها از ناودانی ساخته شده و آبكاری می گردد كه به این لحاظ دارای استحكام زیادی می باشد.
طراحی سقف و بدنه پست به گونه ای می باشد كه فرآیند گرما زدایی و گردش هوا به صورت طبیعی انجام گردد. سقف به صورت دو جداره طراحی شده است كه در آن قسمت شیب دار با سقف داخلی به وسیله حجمی از هوا از یكدیگر تفكیك گردیده و باعث می شود كه گرمای حاصله از منابع بیرونی پست تاثیری كمتری برتجهیزات و محیط داخلی داشته باشد.
ابعاد این نوع پست بنا به نیاز مشتری قابلیت هرگونه طراحی و ساخت را دارا می باشد و معمولا متشكل از 3 بخش مجزا می باشد كه هر بخش دارای درب جداگانه جهت دسترسی می باشد.
بخش ترانسفرماتور پست کمپکت
در این بخش قابلیت نصب انواع ترانسفرماتورهای قدرت از قبیل خشك، روغنی و كم تلفات وجود دارد.
امكان بیرون آوردن ترانس جهت تعویض و یا تعمیر به راحتی به وسیله ریلهای تاشو وجود دارد.
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.