جزوه اثر منابع تولید پراکنده بر حفاظت
- آپدیت شده در :
- بدون دیدگاه
پیش تر به صورت مفصل به بررسی تولید پراکنده پرداخته بودیم، اما اینبار هدفمان تمرکز بر تاثیر این روش تولید، بروی حفاظت شبکه می باشد به همین دلیل در ادامه برای شما جزوه اثر منابع تولید پراکنده بر حفاظت شبکه های توزیع دکتر رضا محمدی استاد دانشگاه شهید بهشتی را قرار داده ایم.
نگرانی در مورد تولید پراکنده
ممکن است بپرسید اصولا چرا باید در این زمینه نگران باشیم!؟
نه تنها در این مورد بلکه هرگاه ویژگی جدیدی را بخواهیم به یک سیستم قدیمی اضافه کنیم نگرانی به وجود خواهد آمد! چرا که سیستم های قدیمی نمی توانند به صورت کامل با ساختار جدید سازگار شوند و گاهی این تغییرات به قدری هزینه بر می شود که عملا طرح های جدید تنها بروی کاغذ باقی می مانند و هیچگاه عملیاتی نمی شوند.
مشکلات مهم تولید پراکنده در شبکه توزیع
شبکه توزیع سنتی ماهیتی شعاعی دارد که بواسطه یک منبع تغذیه از شبکه سراسری تغدیه می شود. با حضور منابع پراکنده، شبکه های توزیع ماهیت شعاعی خود را از دست می دهند و بواسطه آن هماهنگی بین تجهیزات حفاظتی از بین خواهد رفت.
با حضور تولید پراکنده سطح اتصال کوتاه تغییر کرده و هماهنگی سیستم حفاظتی که برای وضعیت قبل از حضور تولید پراکنده طراحی شده بود به هم می ریزد.
ورود و خروج منابع تولید پراکنده در زمان های مختلف بهره برداری (در ساعات مختلف شبانه روزی و فصول مختلف سال با توجه به شرایط باری) مانند سابق نیست و چالش هایی را به همراه دارد.
تغییر روش کنترلی منابع تولید پراکنده و سهم هر تولید در تامین جریان خطا نیز با مشکل مواجه می شود.
در جزوه اثر منابع تولید پراکنده بر حفاظت شبکه های توزیع دکتر محمدی شما در 46 صفحه با مسائل و نکات جالبی در زمینه تولید پراکنده آشنا خواهید شد.
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.