کتاب نقشه کشی عمومی برق
شاید از دید یک دانشجوی کارشناسی ارشد توصیه جالبی نباشد که آموزش نقشه کشی عمومی برق را مطالعه نمایید! ولی در عمل خیلی زشت خواهد بود که یک فارغ التحصیل رشته برق نتواند یک نقشه عمومی برق را تحلیل و توضیح دهد، توصیه ما این است در زمان های فراغت نگاهی به این دست از موارد بیاندازید و آنها را هیچ وقت دست کم نگیرید.
پیشنهاد ویژه
به شما پیشنهاد می کنیم حتما از آموزش نقشه خوانی تابلوهای برق صنعتی LV و MV زیمنس( جامع ترین آموزش نقشه خوانی) دیدن نمایید.
آموزش نقشه خوانی تابلوهای برق صنعتی LV و MV زیمنس
من به عنوان یک مهندس برق قرار نیست برق ساختمان کار کنم پس نیازی ندارم
این طرز فکر را به شدت از خود دور کنید همیشه سعی کنید هرچیزی که به برق مرتبط می شود را فراگیرید و البته شما به عنوان یک مهندس(تعریف اروپایی) باید از هر ابزار موجود بیشترین بهره را بگیرید پس سعی کنید در زمینه برق ساختمان و المان های آن نیز ماهر باشید تا اگر روزی مجبور به بکارگیری آنها شدید دانش کافی را در این مورد داشته باشید.
انواع نقشه کشی را می توانید نام ببرید؟
نقشه کشی عمومی؛ که شامل تقریبا تمام نقشه های موجود در زمینه ساختمان، آزمایشگاه و … می شود که خودش زیرمجموعه های اندکی دارد، نقشه کشی صنعتی؛ با توجه به نام آن، این مدل در صنایع کوچک، متوسط و البته بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. و در نهایت نقشه های تخصصی؛ که شامل نقشه های خطوط انتقال، نیروگاهی و برخی پروژه های خاص(در وب سایت ما به طور خاص این مورد اهمیت دارد و در این راستا محتوای آموزشی تولید خواهیم کرد).
در این کتاب چه خواهیم دید؟
در زیر برای شما سرفصل های این کتاب را آورده ایم؛
- فصل اول: کلیدها وپریزها
- فصل دوم: چراغهای روشنایی
- فصل سوم: طراحی و محاسبه روشنائی
- فصل چهارم: اصول نصب سیمها وکابلها
- فصل پنجم: نقشه ها و مدارات سیم کشی
پسورد : www.poweren.ir
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.
ممنون از زحمات شما. واقعا کمکم کرد
سلام
در جمله “ولی در عمل خیلی زشت خواهد بود که یک فارق التحصیل رشته برق نتواند یک نقشه عمومی برق را تحلیل و توضیح دهد” فارغ التحصیل درست هست.
سلام
ممنون از شما، اصلاح شد