کتاب نصب و تنظیم تابلوهای فشار ضعیف
تابلوی فشار ضعیف از مولد ولتاژ فشار ضعیف یا ترانسفورماتور با ولتاژ 230/400 ولت تغذیه خواهد نمود. (ولتاژ اولیه ترانسفورماتورها معمولا 6 کیلو ولت، 11 کیلو ولت یا 20 کیلو ولت می باشد.) این تابلوها دارای تجهیزات برای قطع و وصل، کنترل، اندازه گیری، حفاظت و تنظیم می باشد و در اصل برای کنترل تجهیزات الکتریکی با ولتاژ 400 ولت سه فاز و 230 ولت تکفاز می باشند.
تابلوهای برق فشار ضعیف
این تابلوها بر اساس سطح ولتاژ به دو دسته تابلو فشار متوسط (MV) و تابلو فشار ضعیف (LV) دسته بندی می شوند که این کتاب به معرفی انواع تابلوهای فشار ضعیف پرداخته است. تابلوهای فشار ضعیف نیز از تجهیزات حفاظتی و اندازه گیرها تشکیل شده است که براساس سطح ولتاژ تا سطح ولتاژ 1 کیلو ولت امکان بهره برداری دارند.
انواع تابلوهای برق فشار ضعیف
تابلوهای فشار ضعیف به 5 دسته مختلف تقسیم می شوند که عبارت اند از:
- تابلو برق کارگاهی ACS
- تابلو برق توزیع واحد مسکونی DBA
- تابلو برق قدرت و کنترل DSA
- تابلو برق قدرت توزیع PENDA
- تابلو BTS
تابلو برق کارگاهی ACS
تابلو برق کارگاهی یا ACS به منظور برق رسانی موقت به وسایل برقی، اسکان موقت و نمایشگاه ها روزانه مورد استفاده قرار می گیرد و این دسته از تابلوها از یک یا چند پریز، تجهیزات حفاظتی و تجهیزات نمایشگر (در صورت لزوم) تشکیل می شوند.
تابلوهای کنترل موتوری
تابلوهای کنترل موتوری یا به اصطلاح MCC تابلوهای می باشند که در صنایع، تاسیسات الکتریکی، موتورخانه ها و کارگاه ها به کار می روند و اینگونه تابلوها نیز شامل کلید، فیوز و رله های اضافه جریان می باشد.
فهرست کتاب نصب و تنظیم تابلوهای فشار ضعیف
- فصل اول: تابلو برق ساده کارگاهی
- فصل دوم: تابلو برق تاسیسات کارگاهی
- فصل سوم: تابلو برق دستگاه های صنعتی
- فصل چهارم : نقشه کشی تابلوهای برق صنعتی
- فصل پنجم: تابلو برق مطلوب شبکه
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.
Awesome post! Keep up the great work! 🙂