کتاب سیگنال و سیستم – آلن اپنهایم (fa)
کتاب سیگنال و سیستم آلن اپنهایم (Alan V. Oppenheim) که به همراه ویلسکی (Alan S. Willsky) و آقای سید حمید نواب (S. Hamid Nawab) که یک پروفسور پاکستانی-آمریکایی می باشد، یکی از مهمترین و پرارجاع ترین کتاب در زمینه تحلیل سیستم و سیگنال می باشد.
الن وی. اوپنهایم متولد سال ۱۹۳۷ در نیویورک، استاد کرسی مهندسی در دانشکده مهندسی برق و علوم کامپیوتر اِمآیتی است. وی همچنین یکی از محققین اصلی آزمایشگاه تحقیقات الکترونیک امآیتی به شمار می رود. پژوهشهای او در زمینه اصلی پردازش سیگنال و برنامههای کاربردی آن میباشد . وی نویسنده کتابهای درسی ای است که بهطور گسترده استفاده میشوند؛ از قبیل: “پردازش سیگنال گسسته” و “سیگنالها و سیستمها”.
پروفسور حمید نواب دانش آموخته دانشگاه MIT آمریکا در حوزه تحلیل سیگنال و ادراک ماشین که زیرمجموعه گرایش قدرت است، می باشد (دکتری در سال 1982). از ایشان مقالات، کتب و نشریات زیادی تاکنون به چاپ رسیده است.
سیگنال و سیستم دو کلمه رایج در رشته های مختلف مهندسی و غیر مهندسی می باشد در همه این رشته ها سیگنال بیانگر یک پدیده فیزیکی می باشد که تابعی از یک متغیر مستقل است و تعریف سیستم یعنی مجموعه منظمی که ممکن است دارای یک یا چند سیگنال ورودی و یک یا چند سیگنال خروجی باشد، می توان سیگنال های ورودی به سیستم را به عنوان محرک ها یا اثر محیط بیرون بر سیستم و سیگنال های خروجی به عنوان واکنش یا رفتار سیستم نسبت به آن محرک ها بیان کرد.
مهندسان تلاش می کنند تا نحوه عملکرد سیستم های گوناگون را درک کنند تا بتوانند حداقل به یکی از هدف های زیر برسند:
- سیستم مورد نظر را روی کامپیوتر شبیه سازی نمایند و با اعمال سیگنال های ورودی مختلف سیگنال های خروجی سیستم را پیدا کنند و به عبارت دیگر بتوانند سیستم را بشکل دقیق تجزیه و تحلیل کنند و عملکردش را بررسی نمایند.
- قادر باشند با طراحی یک سیستم جدید و با اتصال آن به سیستم اصلی باعث بهبود و یا تغییر عملکرد سیستم اصلی شوند.
- بتوانند سیستمی مانند سیستم اصلی طراحی و بسازند.
فهرست کتاب سیگنال و سیستم اپنهایم
- فصل اول: آشنایی با سیگنال ها و سیستم ها
- فصل دوم: تحلیل سیستم های خطی نا متغیر با زمان در حوزه زمان
- فصل سوم: تبدیل فوریه پیوسته زمان
- فصل چهارم: تبدیل فوریه گسسته زمان
- فصل پنجم: نظریه نمونه برداری
- فصل ششم: تبدیل لاپلاس
- فصل هفتم: تبدیل Z
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.
لطفا حل درست مسائل رو بذارید ،چون واقعا متفاوته با اون چیزی که حل شده
هیچ جایی نمیشه حل المسائل درست و هماهنگ رو گیر آورد؟
اگه میشه حل درست مسائل رو بذارید ،چون واقعا متفاوته با اون چیزی که حل شده
متاسفانه فقط همین نسخه بروی وب سایت موجود است
سلام ،چرا حل تمرینات اخر کتاب فارسی اوپنهام با حل تمریناتی که انجام شده متفاوته اصلا هم خوانی ندارن
سلام چرا نه نسخه انگلیسیش و نه نسخه فارسیش باهم همخونی ندارند.؟؟؟
فقط گفتید یه چیز بزاریم سایتمون بازدید داشته باشه
سلام
خیر به هیچ وجه، این بهترین نسخه ای هست که توی نت موجود است و تفاوت هم به دلیل ویرایش هست ولی عمده موارد یکی هست
سلام وقتتون به خیر. یه سوال داشتم از خدمتتتون: کتاب فارسی سیگنال و سیستم با حل المسائل آن همخوانی نداره، میشه توضیح بدین که ترجمه فارسی آن مسائل تالیفی هستن یا خیر؟
با سلام
متاسفانه به صورت دقیق اطلاع نداریم و این موارد صرفا به دست ما رسیده است
به صورت دقیق اطلاعی ندارم ؟مرسی از پاسخ یعنی . خب در صورت امکان لطفا پیگیری بفرمایید . هماهنگی نداره .لطفا نسخه هماهنگ شده اش رو بزارید داخل سایت .
با عرض سلام احترام بنده رحمانی از پرسنل بهره برداری شرکت توزیع برق هستم چند روز پیش در حین بارندگی اتصالی در کات اوت ورودی به یک ترانس315kvaهوایی باعث قطع فیدر شد بعد از بررسی مقداری دوده سیاه رنگ روی پایههای سرامیکی و کات اوت دیدم ۲ تا از تیغه هارا به صورت کامل عوض کردم و بادستور مرکز وصل کردم حالا ۲عدد غلاف نو وصل شد با خروجی ۳۸۰ بین R وS ولی سومین غلاف که وصل شد شبکه حدودآ۱۵ دقیقه کات اوت را قبول کرد اما کنتاکت T 12ولت خروجی نشان می داد بعد از ۱۰ دقیقه کات… بیشتر »
سلام
بعید به نظر میرسه مشکل از روغن باشه، بخصوص اگر تایمی که می فرمایید فول لود هم نبوده باشه، احتمالا خود ترانس مشکلی داشته و به محض زیربار رفتن یا همون وصل مجدد تحت تاثیر جریان هجومی وضعیتش بدتر شده و در نهایت بعد از چند دقیقه اون اتفاق افتاده، واقعیت اینه باید از نزدیک بررسی بشه و با این داده ها نمیشه قطعی نظر داد