کتاب سیستم مدیریت هوشمند ساختمان
- آپدیت شده در :
- بدون دیدگاه
سیستم مدیریت ساختمان (BMS) یا سیستم اتوماسیون ساختمان (BAS) به سیستمی اطلاق می شود که در یک ساختمان نصب شده و از طریق اجزای خود کنترل قسمتهای مختلف ساختمان و نمایش خروجیهای مناسب را برای کاربر امکان پذیر می نماید. قسمتهای مختلف تحت کنترل معمولا شامل تاسیسات مکانیکی و سیستم تهویه مطبوع (HVAC) و تجهیزات روشنایی بوده که می تواند به سیستمهای ایمنی، آتش نشانی، تنظیم دسترسی، تامین برق اضطراری و… نیز تسری یابد. به طور کلی هدف از استفاده از سیستمهای BMS در یک ساختمان تطبیق شرایط کارکرد اجزای مختلف با توجه به شرایط محیطی و نیاز ساختمان در آن زمان است.
در سیستم مدیریت ساختمان بسیاری از اعمالی که ساکنان از روی عادت و بصورت غیر ارادی انجام می دهند توسط سیستمهای هوشمند انجام می گردد که باعث صرفه جویی در زمان و هزینه نیروی انسانی شده و بعلاوه کاهش مصارف انرژی، کاهش هزینههای انرژی، کاهش خطاپذیری و افزایش اثربخشی سیستم را به دنبال دارد. با بکارگیری انواع حسگرها در داخل و خارج ساختمان و با بکارگیری یک سیستم واحد می توان بصورت لحظهای، کنترل تمامی شرایط آسایشی و امنیتی را در اختیار داشت و از آنها در جهت رسیدن به شرایط ایده آل استفاده کرد. برای این منظور، نیاز به تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری خاص می باشد که با گردآوری اطلاعات محیطی و انتقال داده ها به سیستم مرکزی، روند کنترل و مدیریت ساختمان اجرا می گردد.
در ساختمانهای هوشمند با استفاده از سیستم خودکار کنترل روشنایی ساختمان، کنترل سیستم سرمایش و گرمایش، کنترل دوربینهای مدار بسته، کنترل درها، کنترل وضعیتهای اضطراری همچون آتش سوزی، زلزله و بسیاری کنترلهای هوشمند دیگر، مصرف انرژی به نحو چشمگیری کاهش می یابد.ساختمان هوشمند، ساختمانی است که مجهز به یک زیرساختار ارتباطاتی قوی بود که می تواند به صورت مستمر نسبت به وضعیتهای متغیر محیط عکس العمل نشان داده و خود را با آنها وفق دهد و همچنین به ساکنین ساختمان این اجازه را می دهد که از منابع موجود به صورت موثرتری استفاده کرده و امنیت و آسایش آنها را افزایش دهد.
در کتاب سیستم مدیریت هوشمند ساختمان شما در 244 صفحه با موارد پایه و نکات جزئی آن تا حدودی آشنا خواهید شد.
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.