کتاب آشنایی با موتور پله ای
- آپدیت شده در :
- بدون دیدگاه
موتور پله ای – Stepper Motor یکی از موتور های پرکاربرد در صنایع کوچک و کارهای کنترلی بخصوص دانش رباتیک می باشد که با حضورش توانسته بسیاری از محدودیت های حالت کاری گسسته را برای مهندسین کاهش دهد، بزرگترین تفاوت ظاهری این موتور، بدون در نظر گرفتن درون آن، تعداد سیم های خروجی است که نسبت به یک موتور DC به راحتی قابل تشخیص است(بیش از 2 سیم خروجی دارد).
کیفیت کاری و یا به زبان ساده تر دقیق تر بودن در موتور پله ای توسط زاویه گام(برخی مراجع آن را Stepping Angle نیز می نامند) تعیین می گردد و هرچه این عدد کوچک تر باشد موتور در زاویه های کمتری به صورت پله ای واکنش نشان می دهد، در برخی از مقالات بنده این عدد را نزدیک به 0.60 درجه هم دیده ام که عددی بسیار کوچک می باشد.
در زمینه موتور های کنترلی آیا رقیبی برای استپر موتور وجو دارد؟
بله، سروموتور یکی از موتورهای توانمند در زمینه کنترل بسته می باشد که می تواند با توجه به رخدادهای پیش آمده بصورت ناگهانی همچنان وظیفه خود را به بهترین شکل انجام دهد.
به صورت ساده سازوکار موتور پله ای چگونه است؟
در این مورد برای شما دو کتاب قرار داده ایم(به صورت رسمی کتاب نیست اند ولی به دلیل بیان مطالب به صورت طبقه بندی آنها را کتاب می نامیم) که با مطالعه آنها تا حدود زیادی با ساختار این نوع موتورها آشنا خواهید شد ولی به صورت کوتاه؛ موتور پله ای به دلیل داشتن چندین سیم پیچ می تواند با ولتاژ دار کردن هر کدام از آنها در لحظه شفت را در زاویه معینی بچرخواند، سپس رتور قفل شده و منتظر ولتاژ دار شدن سیم پیچ بعدی بماند.
با خواندن PDF های مذکور می توانم یک استپر موتور بسازم؟
خیر، در ادامه ویدیویی در زمینه ساخت استپر موتور در وب سایت قرار خواهیم داد که به راحتی با دیدن آن می توانید در منزل یک نمونه واقعی را بسازید.
پسورد : www.poweren.ir
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.