کتاب روشهای راه اندازی موتورهای القایی
با توجه به این كه موتورهای القایی دارای جریان راهاندازی زیادی هستند و میتوان آنهارا به صورتهای مختلف راهاندازی كرد پس میتوان برای موتورهای با قدرتهای مختلف یكی از روشهای مناسب راهاندازی برای آن موتور انتخاب كرد تا جریان كمتری در هنگام راهاندازی از شبكه كشیده شود و همچنین آسیب كمتری به آن موتور وارد شود. توانایی كنترلر طراحی شده در راهاندازی نرم و بهبود ضریب توان موتور بطور موفقیت آمیز در آزمایشگاه انجام گرفته است. بنابراین عوارض نامطلوب خراب شدن ولتاژ شبكه تغذیه دراثر راهاندازی موتور و همچنین اتلاف در بی باری و یا بارهای كم پیشگیری می شود.
با گسترش شبكههای جریان متناوب و استفاده از برق سه فاز به عنوان برق صنعتی، امروزه قسمت عمدهای از موتورهای الكتریكی از نوع جریان متناوب سه فاز هستند و در مراكز شهری و صنعتی بطور وسیعی از موتورهای القایی استفاده میكنند، زیرا قیمت آن مناسب، ساختمان آن ساده و هزینه نگهداری آن كم است.
همچنین در مناطق روستایی و كشاورزی نیز موتورهای بزرگ جهت پمپ كردن چاههای آب مورد استفاده قرار میگیرند . ماشینهای الكتریكی سه فاز به دو گروه اصلی (ماشینهای سنكرون و ماشینهای القایی) دسته بندی می شوند كه از نظر ساختمان طرز كار و كاربرد تفاوتهای زیادی دارند. اما اساس كار هر دوی آنها ایجاد میدان دوار است.
روشهای راهاندازی موتورهای القایی با موتورهای سنكرون متفاوت است.
پسورد : www.poweren.ir
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.
got some trouble to download, errors