جزوه ترانسفورماتورهای سه فاز
- آپدیت شده در :
- بدون دیدگاه
ترانسفورماتورهای سه فاز امروزه یکی از کلیدی ترین عناصر در مسیر انتقال انرژی می باشند و به دلیل وجود تنوع در ترانسفورماتورهای سه فاز داشتن دانش کافی در شناخت آنها برای یک مهندس قدرت از ضروریات می باشد.
ترانس های سه فاز عمدتا در نیروگاه ها و پست های فشار قوی حضور دارند و وظیفه آنها در نیروگاه ها افزایش سطح ولتاژ(هرچند که مدل های دیگری نیز مانند ترانس یونیت موجود است که وظیفه آن کاهش سطح ولتاژ می باشد) و در پست های فشار قوی کاهش سطح ولتاژ می باشد.
خوشبختانه کشورمان امروزه در تکنولوژی ساخت ترانس های سه فاز(ترانس قدرت) به خودکفایی رسیده و بعضا شرکت هایی مانند “ایران ترانسفو” در بین بهترین های جهان قرار دارند و به دلیل مصرف گرایی شدید مصرف برق در کشور همچنان بازار تولید ترانسفرماتور پویا می باشد.
در نیروگاه مهندسین خاصی وظیفه نگه داری از ترانسفرماتورهای سه فاز را برعهده دارند؟
خیر، در واقع در نیروگاه واحدی به نام تعمیرات و نگه داری وجود دارد که بیشتر مهندسین آن معمولا دارای مدرک لیسانس بوده و باید بتوانند تقریبا تمام دستگاه های برقی موجود در نیروگاه را تعمیر و بررسی نمایند، به همین دلیل به هیچ وجه تک بعدی نباشید و سعی کنید در رابطه با تمام ادوات برقی – قدرت متخصص باشید.
برای شما دو جزوه از ترانسفورماتورهای سه فاز قرار داده ایم که یکی به صورت کامل به بررسی ترانس های سه فاز پرداخته است و دیگری تنها به بررسی؛ اعوجاج، بارگیری نامتعادل، گروه برداری، استانداردها و دسته اتصالات پرداخته است.
در زیر فهرست آنچه که در جزوه کامل آمده است را مشاهده می نمایید؛
- مقدمه ترانسفورماتور های سه فاز
- به دست آوردن پارامترهای مدار معادل
- آزمایش اتصال کوتاه در ترانس های سه فازه
- آزمایش های مدار باز در ترانس های سه فازه
- بررسی اتصالات و آرایش های ترانس های سه فاز
- آرایش های خاص در ترانس های سه فاز
- آرایش زیگزاگ در ترانسفورماتور های سه فاز
- آرایش اسکات در ترانسفورماتور های سه فاز
- آرایش مثلث باز در ترانسفورماتور های سه فاز
- گروه بندی (گروه برداری) در ترانسفورماتورهای ۳ فازه
- موازی بستن ترانس های سه فازه
- هارمونیک ها در ترانس های سه فاز
پسورد : www.poweren.ir
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.