جزوه اتوماسیون صنعتی و شبکه های ارتباطی
- آپدیت شده در :
- بدون دیدگاه
سرعت پیشرفت شبکه های ارتباطی گاها از خود دستگاه های ارتباطی بیشتر است! و این مسئله سبب شده شرکت های سازنده ادوات صنعتی مانند PLC معمولا از این مسیر باز بمانند.
با این حال تمام شرکت های سازنده دستگاه های اتوماسیون برای اینکه بتوانند رقابت کنند همواره سعی می کنند در این مسیر پیش قدم باشند به عنوان مثال شرکت آلمانی زیمنس یکی از پیشروهای نسل جدید شبکه های ارتباطی در مقوله اتوماسیون صنعتی می باشد.
در جزوه اتوماسیون صنعتی و شبکه های ارتباطی نگاهی اجمالی به اتوماسیون صنعتی و نقش شبكه های ارتباطی در توسعه صنعت داریم. در ابتدا با بیان تاریخچه اتوماسیون صنعتی، به ذكر اطلاعات پایه اعم از سطوح سلسله مراتبی اتوماسیون صنعتی و پروتكل MPI (پروتکل اتوماسیون صنعتی) می پردازیم.
در ادامه ملزومات اساسی طراحی و ارتباطات قسمت های مختلف یك شبكه صنعتی شرح داده می شود و با اشاره به توسعه شبكه های ارتباطی به نقش ارزنده اتصال دستگاه ها و سنسورها در دنیای صنعت می پردازد.
انواع شبكه های صنعتی با ذكر محاسن و معایب هر یك بررسی شده و نشان می دهد كه چگونه می توانیم شبكه های سرعت بالا مانند Ethernet را با شبکه های سطح پایین تر (مانند: Fieldbus) جهت افزایش کارایی ترکیب نمود و همچنین اهمیت استفاده از پردازنده ها و رابطه های كامپیوتری در مدیریت هرچه بیشتر اطلاعات تبادلی و Chipهای از قبل برنامه ریزی شده (Asic) شرح داده می شود. در پایان با بیان پیشنهادهایی جهت طراحی یك شبكه ارتباطی در صنعت به كار خود خاتمه می دهد.
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.