گزارش کار آزمایشگاه کنترل خطی
- آپدیت شده در :
- بدون دیدگاه
واحد درسی کنترل خطی نیز دارای آزمایشگاه می باشد که در آن به بررسی سیستم های کنترلی پرداخته می شود البته برخی دانشگاه ها آزمایشگاه کنترل غیرخطی نیز ارائه می کنند.
در این مطلب برای شما سه گزارش کار در نظر گرفته ایم که هر کدام دارای ابعاد مختلفی از این آزمایشگاه هستند، به صورت کلی در گزارش کار آزمایشگاه کنترل خطی به مواردی مانند: اعمال ریاضی مختص به کنترل، کسرهای جزئی، بررسی وجود صفرها و قطب ها، تبدیل لاپلاس، کار در زمینه مدل های ریاضی، بررسی کنترل کننده ها و… پرداخته می شود.
یکی از آزمایشگاه های جالب در مقطع لیسانس آزمایشگاه کنترل خطی می باشد چرا که برای اولین بار دانشجویان با مباحثی که آموخته اند به صورت عملی آشنا می شوند، البته در مقطع فوق لیسانس واحد درسی کنترل غیر خطی نیز ارائه می گردد که همراه آن در برخی از دانشگاه های خاص آزمایشگاه آن نیز وجود دارد؛ این آزمایشگاه نیز در نوع خود با توجه به تفاوت هایی که با سیستم های خطی دارد جذاب است.
بزرگترین چالش در آزمایشگاه سیستم های خطی چیست؟
بدون تردید نویز، چرا که گاهی اوقات سیستم کنترلی شما دقیقا طبق دانش تئوری شما طرح گردیده است ولی در فیدبک ها شاهد مشکل هستید که در نهایت به عملکرد مدنظر نمی رسید تنها دلیل در اینجا نویزهای محیطی می باشد که رفع آنها نیز خود یک هنر است.
فهرست گزارش کار کنترل خطی
- بررسی خطای ماندگار در سیستم های درجه دوم
- کنترل کننده ها
- کنترل کننده سیستم درجه دوم با استفاده از رله دستیابی به کنترلر ارزان قیمت
- کنترل کننده Zero-Pole و Lead-Lag
- انجام اعمال ریاضی در Matlab
- بسط به کسرهای جزئی
- یافتن صفرها،قطبها و بهره سیستم
- محاسبه عکس تبدیل لاپلاس
- تبدیل مدلهای ریاضی
- یافتن تابع تبدیل سیستمهای سری موازی و فیدبک
- تحلیل پاسخ گذرا
- رسم نمودار مکان هندسی ریشه ها،یافتن بهره در نقطه خاصی از مکان هندسی
- ریشه ها و محاسبه قطبهای تابع تبدیل حلقه بسته
پسورد : www.poweren.ir
راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.