مقاله تولیدات پراکنده و معرفی تجدید ساختار برق ایران
- آپدیت شده در :
- بدون دیدگاه
در سیستم های تولید برق امروزی دیگر مانند گذشته شاهد یک نوع تولید انرژی نیستیم بلکه ترکیبی از مدل های مختلف انرژی در کنار هم قرار گرفته اند پس نوع مدیریت این انرژی ها هم تغییر کرده است، این مدیریت زمانی پیچیده تر می شود که در سیستم تولید انرژی تولیدات محلی یا شخصی نیز وارد کنیم در کشورمان به عنوان مثال نیروی انتظامی در راستای افزایش درآمدهای خود تصمیم گرفته در منطقه ای که دارای برق هستند برق 100 خانوار را با مدل نیروگاه های کوچک CHP تامین کند
به هیچ وجه تصور نکنید که الحاق یک نیروگاه هرچند کوچک به شبکه کاری ساده می باشد؛ برای این کار باید سازوکارهایی تغییر بیابند حالا شما تصور کنید برخی از خانواده های ایرانی تصمیم بگیرند که برق خود را توسط نیروگاه های بادی یا خورشیدی نصب شده در منزل خود تامین کنند و اگر مازاد مصرف داشتند آن را به اداره برق محل خود بفروشند (این مدل از تولید انرژی در کشورهای اروپایی و آمریکایی در حال استفاده است).
به این نوع از تولید و مدیریت انرژی “تولید پراکنده” یا Distributed Generation می گویند که پیش تر برای شما به صورت مفصل توضیح داده ایم.
مقاله تولیدات پراکنده و معرفی تجدید ساختار برق ایران نیز در این زمینه به صورت تخصصی بحث می کند و در ادامه به بررسی ساختار جدید صنعت برق می پردازد.
ساختار جدید صنعت برق به چه معناست؟
فرآیند خصوصی سازی در صنعت برق را تجدید ساختار در صنعت برق مینامند. تجدید ساختار سیستمهای قدرت در برگیرنده مباحث همچون مدلهای مختلف تجدید ساختار و مقایسه آنها با یکدیگر، معرفی انواع بازارهای برق و قراردادهای دوطرفه و قیمتگذاری آنها می باشد.
مقاله مذکور نقطه ضعف هم دارد؟
این مقاله نقطه ضعف هایی هم دارد که بیشتر در قسمت دوم آن در زمینه ساختار صنعت برق می باشد و آن عدم تمرکز کافی بروی این حوزه مهم می باشد که در چند صفحه محدود تنها به آن اشاره نموده است.
فهرست مقاله تولیدات پراکنده و معرفی تجدید ساختار برق ایران
- دلایل پیدایش منابع تولیدات پراکنده
- معرفی اصطلاح های مختلف تولیدات پراکنده
- تعریف های مختلف از تولید پراکنده
- تعریف تولید پراکنده در ایران
- معرفی کلی تولیدات پراکنده
- طبقه بندی مولد های مقیاس کوچک به قدرت نامی در ایران
- انواع تکنولوژی های مورد استفاده در تولیدات پراکنده
- مزایای استفاده از تولیدات پراکنده
- اهداف استفاده از تولیدات پراکنده (از دیدگاه شرکت توزیع و مشتری)
- علل رویکرد به تولیدات پراکنده در ایران
- مطالعات فنی اتصال مولدهای مقیاس کوچک به شبکه
- شرایط فنی جهت اتصال مولد های مقیاس کوچک به شبکه
- تجهیزات مورد نیاز برای اتصال مولد های مقیاس کوچک به شبکه
- بازار برق ، ساختار بازار برق و بازار برق در ایران
- منابع
دانلود مستقیم مقاله تولیدات پراکنده و معرفی تجدید ساختار برق ایران | با حجم 2 مگابایت
پسورد : www.poweren.ir
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام PowerEn عضو شوید.