ساعت فرمان چیست؟

ساعت فرمان یا تایمر دیجیتال هوشمند دستگاهی است که در ساعت مشخص و مورد نظر کاربر فرمان را به خروجی ارسال می‌نماید و خروجی را فعال می‌نماید. این فرمان به صورت قطع و وصل جریان برق از طریق رله (خروجی) امکان پذیر بوده که منجر به روشن یا خاموش شدن دستگاه مصرف کننده می‌شود.

ساعت فرمان آنالوگ

ساعت فرمان آنالوگ جزو تجهیزات مدار فرمان بوده که معمولا دارای یک یا چند پلاتین فرمان به منظور روشن و خاموش کردن بخشی از مدار در ساعات و روزهای مشخص می‌باشد. این تایمرها در مدل‌های یک ساعته، روزانه و هفتگی است. روش کار آنها تقریبا مانند ساعت‌های دیواری با یک موتور داخلی است. موتور داخلی ساعت‌فرمان آنالوگ با یک باطری معمولی شارژ می‌شود.

پیشنهاد ویژه

به شما پیشنهاد می کنیم حتما از آموزش ۰ تا ۱۰۰ PLC (جامع‌ترین آموزش PLC) دیدن نمایید.

آموزش صفر تا صد PLC

روش تنظیم تایمر آنالوگ یا مکانیکی به وسیلهٔ صفحهٔ گردانی مندرج که در روی تایمر قرار دارد انجام می‌گیرد. برای تنظیم هر ساعت آنالوگ ممکن است روش‌های مختلفی از طرف شرکت‌های سازنده ارائه گردد که بایستی بر اساس آن ساعت تنظیم گردد و معمولا کاربران بدون داشتن راهنما یا دستورالعمل، قادر به تنظیم تایمر آنالوگ نیستند.

ساعت فرمان پریزدار

ساعت‌فرمان پریزداربه صورت قابل نصب در پریزهای تک فاز بوده و معمولا به صورتی ساخته می‌شوند که درگاهی جهت اتصال مستقیم دوشاخه داشته باشد. این تایمر برای کنترل یک دستگاه کوچک به کار می‌رود.

ساعت فرمان دیجیتال

در این نوع تایمر کاربر می‌تواند به کمک چند دکمه و یک صفحهٔ نمایشگر تنظیمات را به میکروپروسسور انتقال دهد. میکروپروسسور هم بر اساس تنظیمات دریافت شده محاسبات زمان و مکان را انجام می‌دهد. در این مرحله فرامین خواسته شده به خروجی‌ها که در ساعت‌فرمان دیجیتال به صورت رله است، داده می‌شود.

راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.

نظر شما دراین‌باره چیست؟

لطفا در این بخش تنها نظر خود را در رابطه با موضوع فوق ارسال بفرمایید. به منظور افزایش کیفیت محتوا، نظرات ارسالی خارج از موضوع این مقاله، تایید نمی‌شوند.

لطفا سوالات خود را در بخش پاورلند ارسال بفرمایید. در آنجا تمامی مهندسین برق پاسخگوی شما خواهند بود.

منم یکی از اعضای این خانواده گرم و دوست داشتنی‌ام و همیشه تمام سعی‌ام رو کردم که بهترین‌ها رو به بهترین شکل ممکن براتون آماده کنم. به امید درخشش و خودکفایی اتوماسیون صنعتی در کشور عزیزمون.
همراه ما باشید در پیـج اینستـاگرام پیـج اینستـاگـرام

دوره جامع PLC

آموزش پی ال سی

آموزش ۰ تا ۱۰۰ PLC

در دوره آموزش پی‌ال‌سی شما تنها با PLC کار نخواهید کرد! بلکه درکنار آن آموزش HMI، PID، درایو، سرو، انکودر، شبکه‌های صنعتی و ده‌ها مورد دیگر نیز خواهد بود.

“همه و همه تنها در یــک دوره جــامع”

اطلاع رسانی با ایمیل
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments

دانلود آنی

برای دانلود، لطفا ایمیل خود را وارد نمایید