کاملا رایگان S7-1200 رو یاد بگیر!

با استفاده از مینی‌دوره رایگان S7-1200 و TIA Portal توی ۳ ساعت نه‌تنها PLC بلکه HMI هم یاد می‌گیری!

شروع مینی‌دوره رایگان تیا پورتال

جزوه منابع تغذیه سوئیچینگ

جزوه منابع تغذیه سوئیچینگ

به لطف پیشرفت های روزافزون تکنولوژی، امروزه شاهد نسل جدیدی از منابع تغذیه هستیم که به آنها منابع تغذیه سوئیچینگ گفته می شود.

در سالهای نه چندان دور برای ایجاد یک ولتاژ دلخواه DC مجبور به استفاده از ترانسفورماتور بودیم و همانگونه که اطلاع دارید ترانس ها اصولا برای کاهش تلفات هسته و به صرفه بودن تبدیل انرژی باید در فرکانس های پایین(50 و 60 هرتز) کار کنند و همین مورد باعث افزایش حجم هسته ترانس می شود و در نهایت خروجی کار ترانس های امروزی می باشد(حجم های بزرگ).

و این در حالیست که منابع تغذیه سوئیچینگ با فرکانس های بسیار بالا کار می کنند و اصلا نیازی به ترانس هم در آنها حس نمی شود و از طرفی راندمان نسبت به روش قبلی بسیار بالاتر می باشد و این مزایا در حالیست که کل مبدل شما در نهایت به اندازه بندانگشت شما خواهد شد.

جزوه های منابع تغذیه سوئیچینگ که برای شما در نظر گرفته ایم مربوط به کلاس درس استاد علی رضا هادی و امیر کاشی می باشند از مزایای این جزوه استاد هادی می توان به ارائه تقریبا تمام مطالب درس تغذیه سوئیچینگ اشاره کرد که برای شروع یادگیری می تواند مفید باشد، و در سمت دیگر جزوه امیر کاشی به دلیل مختصر بودن می تواند در زمان کوتاهی به شما مطالب مهم را انتقال دهد

به صورت کلی این درس زیر مجموعه چه دروسی می باشد؟

منابع تغذیه سوئیچینگ را نمی توان یک واحد درسی مجزا دانست چرا که بیشتر مطالب آن برگرفته از دروس الکترونیک قدرت 1 و 2 می باشد و برای درک بهتر آن توصیه می شود روی این دروس تسلط نسبی داشته باشید.

ترانسفورماتور در مبدل های جدید هیچ جایگاهی ندارد؟

خیر جایگاه ویژه ای دارد؛ در این مبدل ها برای حفاظت بیشتر(یکی از وظایف ترانس ها، ایزوله سازیست) از ترانس استفاده می شود و چون فرکانس کاری بسیار بالاست(20KHz) ابعاد ترانس بسیار کوچک است.

شما پیشتر گفته بودید ترانس در فرکانس بالا کار نمی کند چگونه الان از ترانس در فرکانس بالا استفاده کردید؟

بله درست است ولی در منابع تغذیه سوئیچینگ به دلیل وجود کلید زنی باسرعت بالا در لحظه های بسیار کوتاه، فرکانس را می توان پایین در نظر گرفت و در این حالت ترانس بدون هیچ مشکلی می تواند کار کند(گاهی ممکن است بایاس DC پیش بیاید که آن هم راه حل های خود را دارد).

پسورد : www.poweren.ir

راستی! برای دريافت مطالب جديد در پیج اینستاگرم PowreEn عضو شويد.

نظر شما دراین‌باره چیست؟

لطفا در این بخش تنها نظر خود را در رابطه با موضوع فوق ارسال بفرمایید. به منظور افزایش کیفیت محتوا، نظرات ارسالی خارج از موضوع این مقاله، تایید نمی‌شوند.

لطفا سوالات خود را در بخش پاورلند ارسال بفرمایید. در آنجا تمامی مهندسین برق پاسخگوی شما خواهند بود.

ما در تیم تولید محتوای PowerEn، سخت در تلاش هستیم تا بهترین مقالات و کتب آموزشی در زمینه مهندسی برق را برای شما فراهم نماییم، امیدواریم بتوانیم هرچند کوچک به شما کمکی کرده باشیم، سرپرست تیم سام هنرور.
همراه ما باشید در پیـج اینستـاگرام پیـج اینستـاگـرام

دوره جامع PLC

آموزش پی ال سی

آموزش ۰ تا ۱۰۰ PLC

در دوره آموزش پی‌ال‌سی شما تنها با PLC کار نخواهید کرد! بلکه درکنار آن آموزش HMI، PID، درایو، سرو، انکودر، شبکه‌های صنعتی و ده‌ها مورد دیگر نیز خواهد بود.

“همه و همه تنها در یــک دوره جــامع”

پیشنهاد ویژه PLC
اگر می‌خواهید در کمتر از ۱ ماه متخصص PLC شوید توصیه می‌کنیم این دوره خاص را از دست ندهید آموزش PLC
بستن

امیدواریم از خواندن این پست لذت برده باشید

x

اگر می‌خواهید در کمتر از ۱ ماه متخصص PLC شوید توصیه می‌کنیم این دوره خاص را از دست ندهید

آموزش PLC

اطلاع رسانی با ایمیل
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments

دانلود آنی

برای دانلود، لطفا ایمیل خود را وارد نمایید