
سلام خدمت مهندسین عزیز. یک ریزشبکهی DC دارم که میخوام داخلش تحلیل خطای قطب به زمین و قطب به قطب رو انجام بدم. برای خطای قطب به زمین مشکلی پیش نمیاد. ولی برای خطای قطب به قطب، وقتی نوع خطا رو روی حالت دو فاز قرار میدم، ارور میده و میگه که خطوطی که داخل شبکه هست تک فاز هستن. در حالی در شبکهی DC ما دو خط داریم. چجوری خطوط DC رو دو قطب تعریف کنیم؟ تعداد خطوط موازی رو هم برابر 2 قرار دادم مشکل حل نشد. لطفا اگر راهکاری میدونید، بفرمایید.
لطفا قبل از ارسال پاسخ، این قوانین را مطالعه نمایید:
- تا حد امکان متن پاسخ کامل و واضح باشد.
- به جز مواردی که نیاز است محتوای پاسخ را از سایتهای دیگر کپی نکنید و تماما توسط خود تایپ نمایید.
- اگر نیاز به آپلود فایل، تصویر، فیلم و … بود از وبسایت uupload.ir استفاده نمایید و لینک پیوست مدنظر را در پاسخ درج نمایید.
از آنجا که هدف ما ایجاد یک فضای مفید برای همفکری و رسیدن به پاسخ سوالات است، در صورتی که پاسخ شما یکی از شرایط فوق را نداشته باشد، توسط ناظرین تایید نخواهد شد.