یـادگیـری کـامل

PLC

به مدت محدود

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
تخفیف به اتمـام رسید
PLC-Post

۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

۶ میلیون و ۲۹۰ هزار تومان

مدرس دوره: مهندس سیاه‌تیری

به‌شدت به PLC و اتوماسیون علاقه دارم و دوست دارم عمده تایمم رو برای برنامه‌نویسی صنعتی بذارم – هدفم انتقال تمام دانش تخصصی هست که در طی سال‌ها فعالیت به‌صورت پروژه محور (برای شرکت‌ها و افراد) کسب کردم و واقعاً خوشحال می‌شم بتونم کمکتون کنم. دانش‌آموخته کارشناسی ارشد برق قدرت – دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی

چرا این دوره؟ چون همش یه‌جا جمع شده

پـروژه‌های عملــی در ایـن دوره

پروژه شرکت اکتوورکو - داروسازی
پروژه شرکت سی‌دولف - دریایی و بندری
شرکت تلاشگران کیمیا - معادن
شرکت مهان سرکان کاغذ - کاغذ و کارتن
کارخانجات شیشه اردکان - شیشه
شرکت آرمان سلولز - کاغذ و کارتن
شرکت کاغذسازی اندیشه ماندگار - کاغذ و کارتن
شرکت پلیمر ایرانیان - شیمیایی
فرودگاه بین‌المللی کیش - هوایی
شرکت نوشینه (آبمیویه گلشن) - غذایی
شرکت نستله - غذا و دارو
شرکت آرد آسیا - غذایی
شرکت پلاسکو کار سایپا - خودروسازی
شرکت تهران پارس رویان - عمرانی
محمد رضا اکبری
فوق العاده بود، عالی توضیح دادید سخت افزار رو، همیشه از plc ترس داشتم بعد از دیدن این فصل واقعا دیدم نه تنها ترس نداشت بلکه بسیار هم شیرین بود.
الهام خسروان
من فصل یک رو که 17 ساعت بود خریدم واقعا جدی می گم هیچوقت توی وبسایتی نظر ندادم در مورد کارشون ولی این یکی دیگه شاهکار بود، اولش به خودت می گی 17 ساعت با این قیمت بعد که دیدم حتی یک دقیقه اش هم وقت کشی نبود راستش اینقدر مطالب زیاد بود هنوز وقت نکردم فصل یک رو تموم کنم. مرسی.
سمیرا کریمی
بزرگترین ویژگی poweren اینه که همیشه به روز هستند، می دونید یه حس بهت می گه که هدفشون آموزش هست نه فروش من قبلا از —— آموزش خریده بودم حتی کسی نبود یه سوال جواب بده، توی قدرت جای شما خالی بود و الان حس میکنم یادگیری واسمون حتی نسبت به گرایش های دیگه چون دوست من مخابرات هست با وجود تیم متخصصی مثل شما چقدر ساده و لذت بخش تر شده. خواستم فقط بگم ممنون ولی کارتون بیش از این ها واسم ارزش داشت.
میلاد بهبودی
با تشکر از شما و همکارانتون آموزش پی ال سی شاید اولش واسه بعضیا خسته کننده باشه اما هر چقدر که جلوتر میره مفاهیمش خیلی خوب تر میشه و الان که من فصل دوم رو شروع کردم آموزش عالیه ارزش آموزش خیلی بیشتر از اونچیزیه که ما بابتش هزینه کردیم.تشکر از کسایی که بابت این آموزش زحمت کشیدن.
پژمان صلواتی
سلام و خسته نباشید خدمت گروه خوب poweren من قبل اینکه این آموزش رو تهیه کنم خیلی تو سایت ها و کانال ها گشتم و قیمت های آموزش plcخیلی بالا بودند با توجه به قیمت پایین و شناخت قبلی که از این سایت داشتم این محصول رو تهیه کردم میتونم به جرات بگم بهترین آموزش plc هست که تا الان دیدم خیلی یه صورت ریز و کاربردی روش کار شده مرسی از زحمتاتون.
امیر میرهاشمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت شما و گروه مهندسی شما عالی ترین اموزشی که وجود داره در فضای مجازی میتونم به جرعت بگم گروه شماست و مخصوصا اموزش plc خدا خیرتون بده و انشالله بتونید نتایج زحمات با ارزشتون رو دریافت کنید و کارتون رو گسترش بدید.
حمید رضا نصرتی
Hello Dear First of all I want to appricate for your Training lessons , I used the first part and i liked it. Best regards
علی افضلی
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان تیم PowerEn. بنده حدود 2 یا 3 روز پیش این آموزش رو با شماره سفارش 3***9 تهیه کردم و آنقدر از آن راضی بودم که تا الان پشت سر هم دارم ویدیوهای آموزشی اون رو نگاه میکنم و استفاده میبرم.قلبا از بذل توجه و محبت شما کمال تشکر و امتنان را دارم.
محمد جوشن
سلام خسته نباشید این مجموعه بهترین اموزشی بود که تا حالا گرفته بودم مرسی از این همه زحمتی که میکشید. دستتون درد نکنه-اینشاالله همیشه موفق و پیروز باشید.
امین ابراهیمی
در آموزش مجازی به دلیل اینکه بیننده با محدودیت هایی مواجه است مثلا امکان پرسیدن سوال را ندارد درنتیجه ترتیب آموزش از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. به نظر بنده بهترین ویژگی این بسته همین نکته هست یعنی ترتیب مباحث آموزشی طوریست که بیننده جواب تمام سوالات خود را بدون هیچ پیش نیازی فرامیگیرد.

مهـاجرت با PLC

بازار PLC تنها در ایران محبوب نیست بلکه در اروپا و آمریکا نیز به شدت نیروی متخصص موردنیاز است (ردپای این نیاز را به‌راحتی در آگهی‌های استخدامی خارجی زبان - indeed.com می‌توان مشاهده کرد) پس اگر هدف شما مهاجرت است یکی از کم ریسک‌ترین تخصص‌ها با درصد بسیار بالای موفقیت برای مهاجرت، تخصص PLC است.

۴ شرکت‌کننده تاکنون مهاجرت کرده‌اند

خوشبختانه ۴ شرکت‌کننده (آمار واقعی بالاتر است. این افراد شخصا اطلاع داده‌اند) پس از گذراندن این دوره موفق به مهاجرت شدند.
مهندس شاهین یکی از شرکت‌کنندگانی است که به‌راحتی پس از طی دوره و بـدون نیاز به هیچ وکیلی توانسته‌اند به آلمان مهاجرت کنند و هم‌اکنون در یکی از شرکت‌های درجه یک آلمانی مشغول به‌فعالیت هستند. مهاجرت مهندس شاهین از نوع کاری-بهترین نوع مهاجرت- بوده است

تاکنون در این دوره چه گفته‌ایم

۱. مباحث پایه، سخت‌افزار

تاریخچه و تکامل PLC، قبل و پس از آن، علت استفاده از آن، علت یادگیری، آینده PLC، بازارکار پی‌ال‌سی در ایران و جهان، جایگاه آن در کشورهای مختلف، PLC یا DCS، انواع برندها، نحوه انتخاب بهترین برند، ساختار و عملکرد PLC و ...

۲. برنامه‌نویسی مقدماتی S7-300

سخت‌افزار، IO و وایرینگ ۳۰۰، مدار منطقی، تمام تبدیلات منطقی، برنامه‌نویسی مقدماتی، انواع بلوک‌ها، ساختارهای برنامه‌نویسی، زبان‌های برنامه‌نویسی و نحوه انتخاب، شبکه‌های صنعتی، ارتباط با پی‌ال‌سی و ...

۳. برنامه‌نویسی پیشرفته S7-300

سمَتیک منیجر پیشرفته، تایمرها، انتقال، شمارنده‌ها، مقایسه‌گرها، دستورات ریاضی، تبدیلات، منطق دیجیتال، جابجایی، تحلیل آنالوگ، Scale، همپوشانی، SFB، SFC، FB، FC، وقفه‌ها، OBها، DB، RTU، تعریف UDT و ...

۴. طراحی WinCC flexible

HMI با WinCC flexible و S7-300، مقایسه تمام HMIها، کار با: ایونت، تگ، انیمیشن، تمپلیت، آلارم‌نویسی، برنامه‌نویسی متنی، چندزبانه، ادغام، محاسبات، طراحی گرافیک، اسلایدر، گیج، فیس‌پلیت، اسکریپت‌نویسی، IO فیلد، ادوب فتوشاپ، Do-Loop، ترندها، خروجی‌ها، Recipe، Report و ...

۵. تیا پورتال و S7-1200

انواع ۱۲۰۰، ساختار حافظه، ماژول‌های ارتباطی، سیگنال ماژول‌ها، بـردها، سخت‌افزارهای جانبی، وایرینگ کامل ۱۲۰۰، ارتباط با HMI تحت پروفی‌نت، مانیتورینگ آنلاین، برنامه‌نویسی ساختاریافته، ارتباط با فکتوری IO، نرم‌افزار Automation Studio، برنامه‌نویسی ورودی و خروجی‌های آنالوگ و ...

۶. تجهیزات برق صنعتی + نقشه‌خوانی پیشرفته

معرفی، تست، عیب‌یابی و وایرینگ تجهیزات برق صنعتی، انتخاب سیم و کابل، نکات فنی وایرینگ، پلاک‌خوانی موتور الکتریکی، سربندی تخته‌کلم و راه‌اندازی موتورالکتریکی، معرفی تمام تجهیزات تابلو برق، نقشه‌خوانی نقشه‌مونتاژ داخلی و خارجی تابلو برق، مدارفرمان و مدار قدرت پیشرفته و ...

۷. PID + انکودر + HSC

PID پیشرفته در تیا پورتال، وایرینگ و برنامه‌نویسی سنسورها (PT100، TMها، ترنسدیوسر، ترموکوپل، PID هانیانگ)، انکودر پیشرفته، انکودرهای تحت شبکه، شمارندهای سریع (HSC) و ...

۸. HMI + WinCC Explorer SCADA

طراحی HMI در تیاپورتال، Basic، کامفورت، WinCC سری اسکادا (SCADA)، طراحی WinCC Explorer، اسکریپت‌نویسی، SQL نویسی و ...

جزئیات دقیق تمام فصل‌ها

یکی از مشکلاتی که من خودم شخصا با دوره‌های آموزشی داشتم این بود که بسیار منفصل و بخش‌بندی شده بودند، یعنی برای یادگیری PLC باید بعضا تا ۷ دوره مجزا شرکت می‌کردید تا درنهایت: برنامه‌نویسی، پی‌ال‌سی‌های سری: لوگو، ۳۰۰، ۱۲۰۰، ۱۵۰۰، HMI، WinCC، اسکادا، درایو، سروو، PID، شبکه‌های صنعتی و … رو یاد می‌گرفتید تازه برخی‌ها همین موارد رو به صورت مقدماتی، متوسط و پیشرفته آموزش می‌دادند که اصلا نیازی به این‌کار نبود چون اصول و پایه پی‌ال‌سی‌های یک شرکت مشخص یکی هستند.

بخاطر همین تصمیم گرفتم یک آموزش پیوسته و البته با سطحی بسیار حرفه‌ای‌تر از موارد در دسترس تقدیم نگاهتون کنم. آموزشی که علاوه بر خود PLC تجربیات تمام پروژه‌های عملی که در چندسال گذشته داشتم هم شامل بشه.

محمد سیاه‌تیری - دانش‌آموخته ارشد دانشگاه خواجه نصیر و فعال حوزه اتوماسیون صنعتی

۱۲۰+ ساعت

این دوره تااین‌لحظه دارای بیش از ۱۲۰ ساعت آموزش تخصصی در شکل‌های مختلف می‌باشد.

۷۲ پروژه صنعتی

۷۲ پروژه کاملا صنعتی که در صنایع ایران مورد استفاده قرار گرفته‌اند برای شما انجام داده‌ایم.

پشتیبانی واقعی

بعد از شرکت در دوره به راحتی می‌توانید با پشتیبان ما در تماس باشید.

نمونه مدرک صادر شده در این دوره

سـوالات متـدوال شمـا

آشنایی کلی با اتوماسیون، پی‌ال‌سی S7-300، آموزش پیشرفته Simatic Manager، آموزش HMI با WinCC، آموزش پی‌ال‌سی S7-1200، آموزش تیا پورتال پیشرفته (TIA Portal)، آموزش Factory i/o، آموزش Automation Studio، آموزش برق صنعتی، آموزش نقشه‌خوانی تابلو برق، TMها، PID، درایو سری V20 و G زیمنس، انکودر، سروو و سروو موتور، موتور خطی، پی‌ال‌سی لوگو زیمنس، شبکه‌های صنعتی و …

خیر، تمام نرم‌افزارهای شرکت زیمنس مجهز به شبیه‌ساز می‌باشند و شما بدون نیاز به سخت‌افزارها می‌توانید با مدرس پیش بروید. کما اینکه تهیه سخت‌افزارها توجیه اقتصادی هم ندارد. این دوره حضوری نیست.

این دوره به صورت ۰ تا ۱۰۰ می‌باشد و نیازی به هیچ پیش‌نیازی نیست. مواردی هم که ممکن است در طول دوره موردنیاز باشد مدرس آموزش می‌دهد.

دوره آموزش جامع PLC زیمنس به‌صورت کاملا مجازی می‌باشد و پس از شرکت در دوره فایل‌های ویدئویی به همراه پروژه‌های انجام شده و … تقدیم شما خواهد شد.

PLC انتخابی برای شروع کار مدل S7-300 می‌باشد که بیشترین سهم از بازار ایران و جهان را در اختیار دارد. فصل‌های بعدی نیز با مدل ۱۲۰۰ کار خواهند شد.

بله این دوره ادامه دارد و فصل‌های بعدی با کد تخفیف VIP که عمدتا بین ۸۵ تا ۹۰ درصد تخفیف می‌باشد برای شرکت‌کنندگان دوره ارسال می‌شوند.

بله، خوشبختانه تاکنون ۴ شرکت‌کننده در این دوره توانسته‌اند به واسطه دانش کسب شده به کشورهای آلمان و هلند مهاجرت نمایند.

این دوره با این دید که شما درنهایت بتوانید وارد بازار کار شوید تهیه شده است و تاکنون افراد بسیاری توانسته‌اند وارد بازار اتوماسیون صنعتی شوند.

این دوره بروی؛ ویندوز، مک، آیفون و اندروید قابل پخش بوده و تنها باید یکبار دانلود شود.

این دوره بروی ۲ دستگاه اکتیو می‌شود.

چرا باید هم‌اکنون در این دوره شرکت کنم؟

با شرکت در این دوره فصل‌های بعدی با کد تخفیف ویژه و منحصر به فرد برای شما ایمیل خواهند شد، این کد تخفیف به‌صورت سیستمی بوده و صرفاً برای شرکت‌کنندگان دوره در نظر گرفته خواهد شد، بدین صورت با مبلغی تقریباً ناچیز تمام فصل‌های بعدی که در آینده نزدیک تولید خواهند شد در اختیار شما قرار خواهند گرفت.

محتوای فصل‌های دوره

پارت ۱: معرفی دوره، تاریخچه PLC
پارت ۲: تعریف HMI، PLC و DCS
پارت ۳: انواع برندهای PLC
پارت ۴: PLCهای زیمنس
پارت A۴: معرفی S7-300 با منوال خوانی
پارت B۴: معرفی سخت‌افزار S7-300
پارت C۴: ترجمه خودکار منوال‌های انگلیسی به فارسی
پارت ۵: تجهیزات فیلد و AI
پارت ۶: تجهیزات فیلد و AQ
پارت ۷: سخت افزار S7-300 و S7-400
پارت ۸: سخت افزار S7-300
پارت ۹: توسعه سخت افزار S7-300
پارت ۱۰: وایرینگ، PNP و NPN
پارت A۱۰: معرفی ET200S با منوال‌خوانی
پارت B۱۰: معرفی سخت‌افزار ET200S
پارت C۱۰: وصل کردن PC به ET200S
پارت D۱۰: بک‌آپ گیری از کارت حافظه PLC
پارت E۱۰: ریست کردن کارت حافظه PLC
پارت ۱۱: پروژه: کوره ذوب
پروژه اول: طراحی کوره ذوب کننده فولاد (خودکار) – سخت افزای
پارت ۱۲: انواع حافظه در PLC
پارت ۱۳: حافظه و عملگرهای منطقی
پارت ۱۴: آموزش نصب سمتیک منیجر
پارت ۱۵: زبان‌های برنامه‌نویسی و کانفیگ S7-300
پارت A۱۵: حل مشکل زبان (Region) پروژه‌های سمتیک
پارت B۱۵: تعریف ET200S در سمتیک منیجر
پارت ۱۶: پروژه: استارتر دائمی و لحظه‌ای
پروژه اول: طراحی کوره ذوب کننده فولاد (خودکار)
پروژه دوم: استارتر و خاموش کننده دائمی و لحظه ای موتور
پارت A۱۶: وصل شدن به S7-300 با PC ادپتور
پارت ۱۷: پروژه: پمپ آب هوشمند و استارت مجزا موتور
پروژه دوم: استارتر و خاموش کننده دائمی و لحظه ای موتور
پروژه سوم: پمپ آب هوشمند چاه و مخزن
پروژه چهارم: استارت موتور با دسترسی مجزا
پارت A۱۷: نحوه دریافت مدرک رسمی زیمنس
پارت ۱۸: مباحث پایه برنامه‌نویسی
پارت ۱۹: پروژه: راست‌و‌چپ‌گرد موتور
پروژه پنجم: طراحی براساس مدار فرمان – راست گرد و چپ گرد موتور
پروژه ششم: طراحی براساس درخواست کارفرمای کارخانه (3 موتوره)
پارت ۲۰: پروژه: نوار نقاله و ریل هوشمند
پروژه هفتم: نوار نقاله هوشمند
پروژه هشتم: استارت دو موتور یکی پس از دیگری
پروژه نهم: ریل هوشمند (انتخاب‌گر مسیر و ترمز اضطراری)
پارت ۲۱: انواع تایمر
پروژه دهم: استارت و استاپ سه موتور بهم وابسته در خط تولید
پارت ۲۲: پروژه‌های تایمر (۱۱، ۱۲ و ۱۳)
پروژه یازدهم: حذف مشکلات فنی پروژه دوازدهم، قطع اضطراری در زمان مصرف توان راکتیو بالا
پروژه دوازدهم: خاموش کردن دمنده کارخانه با تاخیر جهت نکات ایمنی و قطع اضطراری
پروژه سیزدهم: طراحی دیگ چرخان ساخت کیک – تمام خودکار
پارت ۲۳: پروژه‌های تایمر (۱۴، ۱۵ و ۱۶)
پروژه چهاردهم: موتور با عملکرد پالسی
پروژه پانزدهم: ساخت نمودار پهنای پالسی 3 و 2 ثانیه ای (چراغ چشمک زن)
پروژه شانزدهم: استارتر خودکار ستاره و مثلث با حفاظت کامل
پارت ۲۴: پروژه‌های تایمر (۱۶، ۱۷، ۱۸ و ۱۹)
پروژه شانزدهم: استارتر خودکار ستاره و مثلث با حفاظت کامل
پروژه هفدهم: چراغ چشمک زن شخصی سازی شده (تایم Off و On نامتوازن) شرطی
پروژه هجدهم: جک پنوماتیکی (4 عدد)
پروژه نوزدهم: استارتر ستاره – مثلث دستی (براساس مدار فرمان)
پارت ۲۵: پروژه‌های تایمر (۲۰ و ۲۱)
پروژه بیستم: چپ گرد و راست گرد موتور الکتریکی با ایجاد تاخیر
پروژه بیست و یکم: استارتر ستاره – مثلث نوع سوم
پارت ۲۶: انواع متغیر و پروژه ۲۲
پروژه بیست و دوم: کنترل کامل دو موتور با استفاده از یک شستی (Push-Button)
پارت ۲۷: پروژه‌های ۲۳، ۲۴ و ۲۵
پروژه بیست و سوم: تعریف Seven-Segment (کاتد مشترک) و استفاده از آن
پروژه بیست و چهارم: انتخاب گر شماره بیت زوج و فرد با استفاده از یک شستی
پروژه بیست و پنج: کنترل موتور الکتریکی در سه باز زمانی متفاوت با استفاده از یک شستی
پارت ۲۸: شمارنده و پروژه‌های ۲۶، ۲۷ و ۲۸
پروژه بیست و ششم: مدیریت ورودی و خروجی محصولات موجود در انبار یک کارخانه
پروژه بیست و هفتم: رفع محدودیت زمانی تایمر در PLC (شمارنده کاهشی)
پروژه بیست و هشت: تعریف و استفاده از Function سون – سگمنت برای نمایش خودکار اعداد
پارت ۲۹: مقایسه‌گرها و پروژه‌های ۲۸، ۲۹ و ۳۰
پروژه بیست و هشتم: تعریف و استفاده از Function سون – سگمنت برای نمایش خودکار اعداد
پروژه بیست و نهم: خنک کننده خودکار بر اساس دمای اتاق
پروژه سی ام: انتخاب گر محصولات خط تولید بر اساس وزن آنها
پروژه سی و یکم: استارت زنجیره ای موتورهای الکتریکی با فاصله زمانی مشخص
پارت ۳۰: پروژه‌های شمارنده و مقایسه‌گر (۳۲، ۳۳، ۳۴ و ۳۵)
پروژه سی و دوم: رفع محدودیت زمانی تایمر در PLC (شمارنده افزایشی)
پروژه سی و سوم: استارت دو موتور الکتریکی با تاخیر زمانی مشخص و نمایش آن در سون سگمنت
پروژه سی و چهارم: تعامل شمارنده و مقایسه کننده ها جهت استارت موتور الکتریکی
پروژه سی و پنجم: پیاده سازی کامل تسمه نقاله (Conveyor) – پروژه ارزشیابی مهارت PLC
پارت ۳۱: دستورات ریاضی و پروژه‌های ۳۶، ۳۷ و ۳۸
پروژه سی و ششم: تعیین حساسیت ورودی آنالوگ با توابع ریاضی
پروژه سی و هفتم: رفع محدودیت شمارش کانتر (بالاتر از 999 عدد – سطح متوسط)
پروژه سی و هشتم: حل معادلات چند مجهولی ریاضی
پارت ۳۲: دستورات ریاضی و پروژه‌های ۳۹، ۴۰ و ۴۱
پروژه سی و نهم: ساخت ماشین حساب مثلثاتی برحسب درجه
پروژه چهل ام: رفع محدودیت شمارش گر کانتر (سطح حرفه ای)
پروژه چهل و یکم: شخصی سازی تایمر برای نگه داری زمان تایمر
پارت ۳۳: خانه‌های حافظه و عملگرهای پایه
پارت ۳۴: OB، FB، FC و پروژه ۴۲
پروژه چهل و دوم: اعمال جداسازی در زمان تایمر و محاسبه زمان
پارت A۳۴: معرفی انکودر با منوال خوانی
پارت B۳۴: بررسی سخت‌افزار انکودر پروفی‌باس
پارت C۳۴: معرفی شبکه پروفی‌باس + ساخت کابل پروفی‌باس
پارت D۳۴: وایرینگ سوکت (کانکتور) پروفی‌باس زیمنس
پارت E۳۴: وایرینگ انکودر پروفی‌باس به S7-300
پارت F۳۴: نصب GSD فایل انکودر (تعریف در سمتیک منیجر با S7-300)
پارت ۳۵: پروژه: جک هیدرولیکی
پروژه چهل و سوم: راه اندازی حالت خاص جک هیدرولیکی
پارت ۳۶: محاسبات آنالوگ
پارت ۳۷: پروژه: کنترل دما و سطح (۴۴ و ۴۵)
پروژه چهل و چهارم: کنترل دمای اتاق با درایو
پروژه چهل و پنجم: کنترل سطح مخزن با درایو
پارت ۳۸: OB، FB، FC، SFC، SFB و وقفه‌ها
پارت ۳۹: وقفه و پروژه‌های وقفه (۴۶ و ۴۷)
پروژه چهل و ششم: کنترل درایو در روزهای خاص – وقفه
پروژه چهل و هفتم: تعریف وقفه Time delay interrupt
پارت ۴۰: وقفه و پروژه ۴۷
پروژه چهل و هفتم: تعریف وقفه Time delay interrupt
پارت ۴۱: دیتا بلاک، آرایه و پروژه ۴۸
پروژه چهل و هشتم: ساخت DB، آرایه‌ای، استراکچر و ترکیبی
پارت ۴۲: آنالوگ پیشرفته و پروژه‌های (۴۹، ۵۰ و ۵۱)
پروژه چهل و نهم: طراحی فیلتر آنالوگ
پروژه پنجاهم: تنظیم دما با سنسور PT100
پروژه پنجاه و یکم: ثبت زمان بارگیری انبار
پارت ۴۳: کانتر و تایمر IEC و پروژه ۵۲
پروژه پنجاه و دوم: تقسیم کار میان دو موتور برحسب توان
پارت ۴۴: آنالوگ پیشرفته و SFCها
پارت A۴۴: پروژه ۶۹: پلیمر ایرانیان – عیب‌یابی S7-300
پارت B۴۴: پروژه ۷۰: شیشه اردکان – انکودر و S7-300
پارت C۴۴: پروژه ۷۳: تهران پارس رویان – لودسل و S7-300 (۱)
پارت D۴۴: پروژه ۷۳: تهران پارس رویان – لودسل و S7-300 (۲)
پارت ۴۵: معرفی HMI
پارت ۴۶: نصب WinCC flexible advanced
پارت ۴۷: ارتباط Step 7 با WinCC و تگ
پارت ۴۸: تگ‌ها و المان‌های طراحی
پارت ۴۹: طراحی، توابع و پروژه‌های: ۵۳ و ۵۴
پروژه پنجاه و سوم: شمارشگر و آلارم در HMI
پروژه پنجاه و چهارم: محاسبه‌گر در HMI
پارت ۵۰: سیگنال آنالوگ در HMI
پارت ۵۱: اسکرین‌ها، فیس‌پلیت و پروژه ۵۵
پروژه پنجاه و پنجم: مدیریت مالی دستمزد
پارت A۵۱: بک آپ گیری HMI با USB فلش
پارت B۵۱: بک آپ گیری HMI با ProSave
پارت ۵۲: اسکریپ‌نویسی و پروژه‌های اسکریپ (۵۵ و ۵۶)
پروژه پنجاه و پنجم: مدیریت مالی دستمزد – اسکریپت‌نویسی
پروژه پنجاه و ششم: شخصی‌سازی HMI – اسکریپت‌نویسی
پارت ۵۳: اسکریپت‌نویسی و پروژه ۵۷
پروژه پنجاه و هفتم: کنترل سطح مخازن سوخت – اسکریپت‌نویسی
پارت ۵۴: ناوبری، فتوشاپ، فونت فارسی و پروژه ۵۸
پروژه پنجاه و هشتم: سیستم مدیریت پمپ هوشمند – طراحی صفحه
پارت ۵۵: عیب‌یابی، فتوشاپ و پروژه ۵۸
پروژه پنجاه و هشتم: سیستم مدیریت پمپ هوشمند – طراحی صفحه
پارت ۵۶: دو زبانه کردن، شکل‌آرایی و پروژه‌های: ۵۸ و ۵۹
پروژه پنجاه و هشتم: سیستم مدیریت پمپ هوشمند – طراحی صفحه
پروژه پنجاه و نهم: کارواش مکانیزه – اسکریپت‌نویسی
پارت ۵۷: آدرس‌دهی آرایه، گیف و پروژه ۵۹
پروژه پنجاه و نهم: کارواش مکانیزه – اسکریپت‌نویسی
پارت ۵۸: فیس‌پلیت، ترند، لاگ داده
پارت ۵۹: آلارم و پروژه ۶۰
پروژه شصتم: استخر هوشمند – آلارم نویسی پیشرفته
پارت ۶۰: Recipe و پروژه ۶۱
پروژه شصت و یکم: ساخت کیک
پارت ۶۱: Report و پروتکل‌های ارتباطی HMI
پارت ۶۱A: معرفی فصل پنجم
پارت ۶۲: نصب تیا پورتال
پارت ۶۳: ساخت پروژه
پارت ۶۴: سخت‌افزار S7-1200
پارت ۶۵: مرور کلی تیا پورتال
پارت ۶۶: زبان‌های برنامه‌نویسی و مهاجرت به تیا پورتال
پارت ۶۷: آرشیوسازی و دستورات پایه
پروژه: پمپ آب هوشمند چاه و مخزن
پروژه: استارت موتور با دسترسی مجزا
پارت ۶۸: نصب فکتوری IO
پارت ۶۹: نصب Automation Studio
پارت ۷۰: پروژه در فکتوری IO
پروژه: طراحی براساس مدار فرمان – راست گرد و چپ گرد موتور
پروژه: طراحی براساس درخواست کارفرمای کارخانه (3 موتوره)
پارت ۷۱: پروژه Automation Studio
پروژه: استارت موتور یکی پس از دیگری
پروژه: استارت و استاپ سه موتور بهم وابسته در خط تولید
پارت ۷۲: تایمرها در تیا پورتال
پروژه: حذف مشکلات فنی پروژه دوازدهم، قطع اضطراری در زمان مصرف توان راکتیو بالا
پروژه: خاموش کردن دمنده کارخانه با تاخیر جهت نکات ایمنی و قطع اضطراری
پروژه: طراحی دیگ چرخان ساخت کیک – تمام خودکار
پروژه: موتور با عملکرد پالسی
پروژه: ساخت نمودار پهنای پالسی 3 و 2 ثانیه ای (چراغ چشمک زن)
پروژه: استارتر خودکار ستاره و مثلث با حفاظت کامل
پروژه: چراغ چشمک زن شخصی سازی شده (تایم Off و On نامتوازن) شرطی
پروژه: استارتر ستاره – مثلث دستی (براساس مدار فرمان)
پارت ۷۳: شمارنده‌ها در تیا پورتال
پروژه: چپ گرد و راست گرد موتور الکتریکی با ایجاد تاخیر
پروژه : استارتر ستاره – مثلث نوع سوم
پروژه: کنترل کامل دو موتور با استفاده از یک شستی (Push-Button)
پروژه: مدیریت ورودی و خروجی محصولات موجود در انبار یک کارخانه
پارت ۷۴: مقایسه‌گرها، توابع ریاضی و پروژه ۶۲
پروژه شصت و دو: بسته‌بندی محصولات و مدیریت کانوایر – Factory io
پروژه : خنک کننده خودکار بر اساس دمای اتاق
پروژه: استارت زنجیره ای موتورهای الکتریکی با فاصله زمانی مشخص
پروژه: حل معادلات چند مجهولی ریاضی
پارت ۷۵: Retain کردن، In، Out، InOut، Temp و Stat
پارت A۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۱)
پروژه شصت و هشت: انبار گردانی پیشرفته در فکتوری IO و WinCC flexible
پارت B۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۲)
پارت C۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۳)
پارت D۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۴)
پارت E۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۵)
پارت F۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۶)
پارت G۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۷)
پارت H۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۸)
پارت I۷۵: پروژه ۶۸: انبارگردانی پیشرفته (۹)
پارت ۷۶: فیوز، MCB و کنتاکتور
پارت ۷۷: بی‌متال، MCCB، MPCB و ACB
پارت ۷۸: رله اضافه جریان و کنترل بار و فلوترسوئیچ
پارت ۷۹: ساعت فرمان، سنسور مجاورتی و پوش‌باتن
پارت ۸۰: سنسورها، سربندی و پلاک‌خوانی موتور
پارت ۸۱: محاسبات تابلو برق
پارت ۸۲: تعیین کابل، مدار فرمان و قدرت پیشرفته
پارت ۸۳: جدول HOS و شماره‌زنی
پارت ۸۴: نقشه مونتاژ داخلی و خارجی فرمان و قدرت
پارت ۸۵: ترسیم نقشه مونتاژ داخلی و استانداردها
پارت ۸۶: نمادها و تابلو برق سیواکن
پارت ۸۷: تحلیل نقشه تابلو کنترل پروژه پرکننده تنباکو (۱)
پارت ۸۸: تحلیل نقشه تابلو کنترل پروژه پرکننده تنباکو (۲)
پارت ۸۹: تحلیل نقشه پارس جنوبی فاز ۲۲ و ۲۴
پارت ۹۰: مولتی‌متر و رله
پارت ۹۱: معرفی استند آموزشی
پارت ۹۲: وایرینگ موتور دائم و لحظه‌ای و CPU
پارت ۹۳: انتخاب تجهیزات پروژه، Wifi و آپلود PLC
پارت A۹۳: وصل شدن به S7-1200 (بهترین روش)
پارت B۹۳: آپگرید S7-1200
پارت ۹۴: وایرینگ و برنامه‌نویسی PT100
پارت ۹۵: کارت‌های S7-1200 و شبیه‌سازی S7-300 و S7-400
پارت ۹۶: Modifying، Force، مقایسه پروژه‌ها
پارت ۹۷: Trace و UDTها
پارت ۹۸: تمام OBها در S7-1200
پارت ۹۹: مهاجرت از تیا پورتال به سمتیک منیجر
پارت ۱۰۰: کارت Scalance
پارت ۱۰۱: تعریف ET200 در تیا پورتال
پارت ۱۰۲: پروژه ۶۳: سلولز سازی یزد
پروژه شصت و سه: سلولز سازی یزد
پارت ۱۰۳: تعریف PID
پارت ۱۰۴: کنترلر PID هانیانگ
معرفی کنترلر PID مستقل هانیانگ KX4s.
پارت ۱۰۵: منوال و تنظیمات کنترلر PID هانیانگ
پارت ۱۰۶: تنظیمات کنترلر PID هانیانگ
پارت ۱۰۷: پروژه ۶۴: اتصال کنترلر PID هانیانگ به S7-1200
پروژه شصت و چهار: اتصال PID کنترلر مستقل به S7-1200
پارت ۱۰۸: ساخت کوره شیشه (PID)
پارت ۱۰۹: پروژه ۶۵: کنترل دما کوره با کنترلر PID هانیانگ
پروژه شصت و پنج: کنترل دما کوره شیشه با PID کنترلر مستقل
پارت ۱۱۰: بلوک PID در تیا پورتال
پارت ۱۱۱: پروژه ۶۶: کنترل دما کوره با PID پی ال سی (+تیون) (۱)
پروژه شصت و شش: کنترل دما کوره شیشه با PID پی ال سی (+تیون)
پارت ۱۱۲: پروژه ۶۶: کنترل دما کوره با PID پی ال سی (+تیون) (۲)
پروژه شصت و شش: کنترل دما کوره شیشه با PID پی ال سی (+تیون)
پارت ۱۱۳: PID در حالت پیوسته
پارت ۱۱۴: معرفی درایو V20 زیمنس
پارت ۱۱۵: پروژه ۶۷: کنترل دما کوره با PID آنالوگ (+تیون) (۱)
پروژه شصت و هفت: کنترل دما کوره شیشه با PID آنالوگ (+تیون)
پارت ۱۱۶: پروژه ۶۷: کنترل دما کوره با PID آنالوگ (+تیون) (۲)
پروژه شصت و هفت: کنترل دما کوره شیشه با PID آنالوگ (+تیون)
پارت ۱۱۷: Trend در HMI
پارت ۱۱۸: مبدل‌های PT100 و ترموکوپل
پارت ۱۱۹: وایرینگ ترنسدیوسر جریانی PT100
پارت ۱۲۰: ترنسدیوسر جریانی در تیا پورتال
پارت ۱۲۱: معرفی سنسور خازنی
پارت ۱۲۲: وایرینگ سنسور خازنی
پارت ۱۲۳: معرفی سنسور القایی
پارت ۱۲۴: وایرینگ سنسور القایی
پارت ۱۲۵: معرفی سنسور نوری
پارت ۱۲۶: وایرینگ سنسور نوری
پارت ۱۲۷: وایرینگ لیمیت سوئیچ
پارت ۱۲۸: دور موتور با سنسور القایی
پارت ۱۲۹: معرفی و کاربرد انکودر
پارت ۱۳۰: انواع انکودر
پارت ۱۳۱: انکودر خطی
پارت ۱۳۲: انکودر دوار و کوپلینگ
پارت ۱۳۳: انواع انکودر دوار
پارت ۱۳۴: انکودر افزایشی و مطلق
پارت ۱۳۵: فاز و سطح سیگنال انکودر
پارت ۱۳۶: محاسبات رزولوشن انکودر
پارت ۱۳۷: منوال خوانی انکودر
پارت ۱۳۸: تعریف انکودر در تیا پورتال
پارت ۱۳۹: وایرینگ انکودر
پارت ۱۴۰: تعداد دور انکودر
پارت ۱۴۱: مسافت با انکودر
پارت ۱۴۲: زاویه چرخش با انکودر
پارت ۱۴۳: RPM با انکودر
پارت A۱۴۳: انکودر قابل برنامه‌ریزی
پارت B۱۴۳: معرفی انکودر مطلق
پارت C۱۴۳: پروفی‌نت IO
پارت D۱۴۳: منوال خوانی انکودر مطلق
پارت E۱۴۳: وایرینگ انکودر مطلق
پارت F۱۴۳: انکودر مطلق در تیا پورتال
پارت ۱۴۴: معرفی خط‌کش مقاومتی
پارت ۱۴۵: وایرینگ خط‌کش مقاومتی
پارت ۱۴۶: خط‌کش مقاومتی در تیا پورتال
پارت A۱۴۶: پروژه ۷۲: کاغذسازی – اندیشه ماندگار – انکودر – ۱۲۰۰ (۱)
پارت B۱۴۶: پروژه ۷۲: کاغذسازی – اندیشه ماندگار – انکودر – ۱۲۰۰ – (۲)
پارت C۱۴۶: پروژه ۷۴: کارتن سازی – تویسرکان
پارت D۱۴۶: معرفی سنسور شیب سنج
پارت E۱۴۶: وایرینگ سنسور شیب سنج
پارت F۱۴۶: سنسور شیب سنج در تیا پورتال
پارت G۱۴۶: معرفی سنسور التراسونیک
پارت H۱۴۶: مدهای کاری سنسور التراسونیک
پارت I۱۴۶: وایرینگ سنسور التراسونیک
پارت J۱۴۶: سنسور التراسونیک در تیا پورتال
پارت ۱۴۷: انواع WinCC
پارت ۱۴۸: انواع HMI
پارت ۱۴۹: شبیه‌سازی HMI
پارت ۱۵۰: وصل شدن به HMI

لیست آپدیت‌های دوره

دانلود آنی

برای دانلود، لطفا ایمیل خود را وارد نمایید